Betonvloeren De Pinte!

Als geregistreerd aannemer is Betonvloeren De Lou expert in het polieren van beton (polybeton vloeren) & hebben wij alle kennis en materialen in huis om gepolierde betonvloeren te leggen in regio De Pinte:

Oprit aanleggen in beton
Terras aanleggen in beton
Betonvloeren binnen leggen
Onderhoud betonvloeren

Maak een vrijblijvende afspraak >

Wij komen vrijblijvend tot bij u in De Pinte.

Onze mogelijkheden voor het plaatsen van betonvloeren in De Pinte:

Gepolierde betonvloeren De Pinte

Wie denkt aan beton denkt vaak aan woningbouw, maar dan meestal in de vorm van de zogenaamde ruwbouw.

Met gepolierde beton, ofwel polybeton, kan u echter spreken van een duurzame en slijtvaste decoratieve afwerkingslaag.

Polybetonvloeren voor binnen en buiten

Gepolierde betonvloeren, ofwel polybetonvloeren, kunnen zowel binnenshuis als buiten geplaatst worden.

Uiteraard vraagt elke toepassing een andere aanpak. Denk daarbij aan het vorstbestendig maken van een polybetonvloer buiten.

Een ander voorbeeld is de afwerking met permanente bekistingen zoals cortenstaal of inox.

Grootste voordeel van polybeton

Polybetonvloeren zijn gekend en geliefd om hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Dat neemt niet weg dat u uw polybetonvloer, net als alle andere vloeren, wel op de juiste manier moet onderhouden en voeden.

Een professioneel geplaatste vloer in polybeton is door zijn duurzaam en slijtvast karakter volledig stofvrij en laat zich makkelijk onderhouden door gebruik te maken van zuiver lauw water met een ph-neutrale natuurlijke zeep.

Een natuurzeep met lijnolie van het merk Carolin is hiervoor een uitstekende keuze.

Wil u uw polybeton vloer jarenlang in topconditie houden en zijn oorspronkelijk glans teruggeven?

Bekijk dan onze mogelijkheden voor het opnieuw boenen van een betonnen vloer.

Polybeton gieten in De Pinte

Een polybeton vloer is de keuze bij uitstek voor wie houdt van een natuurlijke en authentieke uitstraling van zijn woning.

Dit zowel in moderne lofts of appartementen als in en rond bestaande landelijke woningen.

Bij interesse komen wij vrijblijvend tot bij u in regio De Pinte.

Afwerking naar keuze

De keuze van de kleur, de glans, de voegen, een tegelvorm of een combinatie met andere materialen zorgen ervoor dat u een persoonlijke en unieke betonvloer kan samenstellen die volledig afgestemd is op uw smaak en interieur.

Laat u inspireren door onze foto’s van gerealiseerde betonvloeren.

En ontdek de mogelijkheden voor een betonvloer in uw woningeen terras in gepolierde beton of een oprit in polybeton.

Uitgebreide referenties

Als geregistreerd aannemer plaatsen wij polybetonvloeren regio De Pinte.

Wij gebruiken steeds de beste betonsamenstelling en nemen voldoende tijd om een vakkundige afwerking te kunnen garanderen.

Daardoor hebben wij reeds tal van leuke referentieadressen verzameld waar u persoonlijk een kijkje kan gaan nemen.

Wanneer u een offerte op maat aanvraagt, kunt u op simpele vraag de volledige adressenlijst bekomen.

Laat u overtuigen door onze tevreden klanten.

Gepolierde betonvloer binnen

De mogelijkheden van gepolierde beton binnen, ook wel glansbeton of woonbeton, zijn eindeloos.

We plaatsten reeds betonnen binnenvloeren in woningen, garages, kelders, appartementen, lofts, winkelruimtes, fabriekspanden, showrooms, etc.

Profiteer van onze jarenlange vakkennis, gespecialiseerde machines, en uitgekiende materiaalkeuze inzake glansbeton, oftewel woonbeton, om de betonnen vloer van uw dromen te realiseren.

Voordelen van gepolierde beton binnen

 • Volledig stofvrij en hygiënisch – Een perfect vlakke woonbeton is zeer makkelijk in onderhoud. U heeft geen last van vervuilde voegen en uw betonvloer is makkelijk te reinigen met gewoon wat lauw water.
 • Uniek – Door de waaier aan kleuren kunt u het uitzicht van een gepolierde betonvloer volledig afstemmen op uw interieur en bouwstijl. Bovendien kunt u kiezen voor een naadloze afwerking of opteren voor een tegelmotief. Ook niveauverschillen en betonnen trappen kunnen naadloos aansluiten op uw vloer.
 • Duurzaam en betaalbaar – Gepolierde beton binnen heeft een veel langere levensduur dan een gewone betonvloer. Door het duurzame karakter van polierbeton binnen bekomt u een zeer interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Betonnen oprit aanleggen

Een betonnen oprit aanleggen is aan een sterke opmars bezig op de particuliere markt. Een polierbeton oprit heeft een enorm potentieel. Mede dankzij onze vele schitterende referenties  en onze jarenlange ervaring in het aanleggen van opritten in beton, mag u hiervan overtuigd zijn.

Een polybeton oprit, of een gepolierd beton oprit, heeft bovendien enkele mooie voordelen ten opzichte van een gewone betonvloer.

Voordelen van een opritten in beton, met name een polybeton oprit:

 • Naargelang uw persoonlijk smaak kunt u kiezen uit een waaier aan kleuren. Niet elke gepolierde beton oprit hoeft muisgrijs te zijn.
 • De levensduur van een gepolierde beton oprit is veel hoger dan een gewone betonvloer doordat het polieren deze veel minder poreus maakt.
 • Een polybeton oprit oprit is zeer makkelijk in onderhoud.
 • Kiest u voor een beton oprit met een minimum aan voegen, dan is er weinig kans op mos- of groenafzetting.
 • Tegelmotieven naar keuze, ook combinaties mogelijk. Na het uitdrogen van uw polybeton oprit kunnen we de vloerplaat immers in elke gewenste tegelvorm zagen.
 • Een oprit in beton kan vrijwel overal  geplaatst worden. We doen voor u de nodige voorbereidingen om u een perfect vlakke betonvloer te garanderen. Ook het afbraakwerk van uw vorige oprit nemen we indien gewenst voor onze rekening. Inclusief afvoer van de te recycleren materialen.

Betonnen terras aanleggen

Graag een betonterras? Laat u overtuigen door mooie betonvloeren buiten als afwerking van uw terras. Als je naar de voordelen in onderhoud en de esthetische mogelijkheden kijkt van een polybeton terras, merkt u snel hoe interessant gepolierde beton is.

Bovendien ligt uw betonterras vaak in het verlengde van uw tuinpaden en oprit. En daar wordt nu net vaker en vaker gekozen voor een gepolierde beton.

Kies voor een mooi betonterras

Voordelen van een terras aanleggen in gepolierde beton:

 • Met een betonterras heeft u een ruime waaier aan mogelijkheden en kleuren.
 • De levensduur van een gepolierde betonnen terras is veel hoger dan een gewone betonvloer. Een gepolierd beton terras is minder poreus en is veel beter bestand tegen wisselende temperaturen dan een traditionele terrasvloer.
 • Gepolierde beton is stofvrij en zeer makkelijk in onderhoud. Gedaan met onkruid uit uw voegen te prutsen elke zomer.
 • Een betonterras kan vrijwel overal geplaatst worden. We doen voor u de nodige voorbereidingen om u een perfect vlak betonvloer terras te garanderen.
  Soms moet er daarvoor eerst een bestaand terras uitgebroken worden om de vereiste dikte te bekomen voor de betonlaag. Het afbraakwerk nemen we indien gewenst geheel uit uw handen. Inclusief de afvoer van de afbraakmaterialen.
 • Combineer je oprit én terras in 1 project: wij zorgen voor een snelle naadloze uitvoering én u krijg ook een betere prijs per vierkante meter.

Waarom kiezen voor

Betonvloeren De Lou?

WE GEBRUIKEN ALLEEN KWALITEITSVOLLE PRODUCTEN

ZELFWERKENDE ZAAKVOERDER

EERLIJKE & CORRECTE PRIJZEN

ALTIJD EEN GRATIS OFFERTE

 WE STREVEN NAAR 100% KLANTENTEVREDENHEID

NA-SERVICE MET DE GLIMLACH

Citypomp

Wit u snel, nauwkeurig en zonder torenhoge kosten een betonvloer storten? Dat kan! Wij realiseren dit middels onze citypomp.

Dat is een mobiele betonpomp. Perfect voor gebruik op lastig bereikbare plaatsen zoals in woningen, kleine of diepe bedrijfspanden, garages, tuinhuizen of kelders.

Vanwege hun lange en dunne leidingen kunnen ze ver weggelegd worden en op die manier alle plekken bereiken. Met kruiwagens het beton rondrijden, is dus verleden tijd. Er zijn minder werkuren nodig en dat scheelt niet alleen in tijd, maar ook in kosten!

Heeft u vragen? Graag een offerte