Referenties

Home > Wat zeggen klanten over ons?

BCI-Floors IconBCI-Floors

Klein Boom 10, Putte

3,8 32 reviews

 • Avatar Glenn Schurmans ★★★★★ 3 jaar geleden
  Voor ons collectief woonproject hebben we beroep gedaan op BCI-floors voor de uitvoering van de vloerafwerkingen in gepolierde beton in onze woningen en terrassen.
  De communicatie verloopt zeer familiaal, er is een directe verbinding die
  … More zeer vlot verloopt. Je vragen worden snel beantwoord. Bij ons project waren de randvoorwaarde, opgelegd door de gemeente, zeer complex om uitvoering mogelijk te maken. Toch heeft BCI-floors zich hier flexibel opgesteld om alles goed te laten verlopen. De voorwaarden waren voor hen niet ideaal, maar zonder morren hebben ze hier toch aan meegewerkt. Wij zijn dan ook zeer tevreden van hun service, alsook van hun werk.
 • Avatar Liesbeth Dekeyser ★★★★★ 3 jaar geleden
  We werkten zowel voor binnen als buitentoepassingen samen met BCI. De communicatie verliep zeer vlot, en de planning werd gerespecteerd. Een goede samenwerking, daarom dat we ook voor de terrassen buiten opnieuw voor BCI kozen. Ook service … More na verkoop is in orde, aangezien we bij hen terecht konden voor klein putje in de vloer dat diende opgevuld te worden.
 • Avatar Jp Vdh ★★★★★ 4 jaar geleden
  Mooi voorbeeld voor iedereen. Zeer vriendelijke correcte personen die een zeer mooi werk leveren en aan de afspraken houden. Prijs kwaliteit zitten ze zeer goed. Het is me zeker een aanrader om bij hun langs te gaan als je een betonnen … More vloer wil zetten.
 • Avatar Nils Vertommen ★★★★ 4 jaar geleden
  Gepolierde betonvloer in onze nieuwbouw werd anderhalve maand geleden door BCI geplaatst. Resultaat is tot op heden zeer goed vooral richting de afwerking. Zeer stipt, afspraak 3 maanden op voorhand gemaakt en ook nagekomen. Kon met vragen … More meteen bij hen terecht en ze hebben veel referentie adressen.
 • Avatar Kristof De Baets ★★★★ 4 jaar geleden
  Duidelijke offerte, mooie uitvoering en snelle service bij vragen/mail. Ook bij vragen na de uitgevoerde werken werden we snel verder geholpen. Zeer positieve ervaring.
 • Avatar Sanne Troch ★★★★★ 4 jaar geleden
  Vlotte communicatie, zeer tevreden van het resultaat. Zelfs mee denken over schuine zijkantjes, manier waarop we zaagsneden mooist doen,... aanrader!
 • Avatar Wim Arnolds ★★★★★ 4 jaar geleden
  Voor de betonwerken in mijn nieuwbouwwoning heb ik gebruik gemaakt van de firma BCI-floors. Vriendelijke vakmensen en mooi werk, geplaatst aan een eerlijke prijs. Erg tevreden van het resultaat.
 • Avatar Helga Sluyts ★★★★★ 4 jaar geleden
  Zeer mooi afgewerkte betonvloer. Zaakvoerder geeft goede uitleg over hoe de vloer geplaatst zal worden en ook hoe je hem correct kunt onderhouden.
 • Avatar Stefan Gulinck ★★★★★ 4 jaar geleden
  Fijne mensen, vlotte communicatie en het afgeleverde werk mag gezien worden. Kortom een aanrader!
 • Avatar Amber Dewil ★★★★★ 4 jaar geleden
  BCI-Floors heeft bij mij een hele mooie gepolijste betonnen vloer gegoten. Heel tevreden van de persoonlijke service en professionele uitleg.
 • Avatar Ruth De clercq ★★★★★ 4 jaar geleden
  Heel content van hun geleverde werk.Top firma!
 • Avatar dari rachid ★★★★★ 4 jaar geleden
  Correct
 • Avatar Jesse Massez ★★★★★ 4 jaar geleden
  Na eerste contact via telefoon, al meteen afspraak ter plekke om alles te bekijken en te bespreken samen. 2 weken later was de klus al geklaard. Kwalitatief heel mooie beton en afwerking. Ze denken ook met je mee naar plaatsing en kleur … More van de beton en hebben ook heleboel referenties waar je kan naar gaan kijken. Tevreden!
 • Avatar Margo Willems ★★★★ 5 jaar geleden
  Voor onze nieuwbouwwoning kozen wij graag voor een gepolierde betonvloer.
  Vanaf begin aan liep de communicatie met BCI Floors heel vlot waardoor de werken tijdig ingepland konden worden.
  Het voorbereidende werk toonde aan dat BCI Floors
  … More heel nauwkeurig en netjes te werk gaat. Het eindresultaat mag er dan ook zijn!
  Bedankt!
 • Avatar Ann S. ★★★★★ 5 jaar geleden
  Hoezo failliet? Dit moet een vergissing zijn, want ze hebben bij ons net prachtig werk geleverd!
  We zijn heel tevreden over de betonvloeren zowel boven als beneden enn nog veel mooier dan verwacht ook qua kleur , een echte aanrader!
  Zelfs
  … More onze architect die al met verschillende firma’s van betonvloeren heeft samengewerkt , zei dat dit de mooist afgewerkte betonvloeren waren die hij al gezien had, ...dus BCI Floors van harte dank , super werk geleverd👍🏼
 • Avatar martijn soogelee ★★★★★ 5 jaar geleden
  Heeeeel tevreden over onze nieuwe polybeton vloer. Echte vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Bedankt 👍 Martijn en Yvonne
 • Avatar M Lenaerts ★★★★ 6 jaar geleden
  Niets dan lof: personeel met verstand van hun stiel, stellen de juiste vragen en stellen soms zaken in vraag. Qua prijs zullen ze zich steeds aan de afspraken houden. Heb eerst de binnenvloeren laten leggen (in gepolierd beton) en omdat … More ik zeer tevreden was van hun werk heb ik BCI Floors eveneens de inrit en het terras laten aanleggen. Onze algemene aannemer gaf zelfs de opmerking dat hij zelden zulke goed aangelegde vloeren heeft gezien.
 • Avatar Dave Kempenaers ★★★★★ 6 jaar geleden
  Uitstekende kwaliteit, zeer correct en altijd van hun woord, meer kan ik over onze samenwerking met BCI niet zeggen. Vanaf het verkennend gesprek hadden we onmiddellijk een goed gevoel. En het resultaat mag er zijn, zowel binnen als buiten … More hebben we gekozen voor gepolierde beton. Een heel mooi resultaat! We hebben al veel complimenten gekregen van bezoekers en buren. Een aanrader!
 • Avatar Ferre Spruyt ★★★★ 7 jaar geleden
  We zijn heel tevreden over de samenwerking met BCI Floors. Tijdens een verkenningsgesprek hebben we uitgebreide informatie gekregen over de manier van werken en onderhoud van de betonvloer. De vloer ligt nu een week en we zijn heel tevreden … More over het resultaat. Mooi gelijk afgewerkt, ook in de hoeken.

Meer ervaringen lezen?

Lees hier al onze Google reviews.

Heeft u vragen? Graag een offerte