Oprit in gepolierde beton

Home > Gepolierde beton oprit

Betonnen oprit aanleggen

Een betonnen oprit is aan een sterke opmars bezig op de particuliere markt. Een polierbeton oprit heeft een enorm potentieel. Mede dankzij onze vele schitterende referenties  en onze jarenlange ervaring in het aanleggen van opritten in beton, mag u hiervan overtuigd zijn. Een polybeton oprit, of een gepolierd beton oprit, heeft bovendien enkele mooie voordelen ten opzichte van een gewone betonvloer.

betonvloeren terras, betonvloeren
Polierbeton oprit

Voordelen van een opritten in beton, met name een polybeton oprit:

  • Naargelang uw persoonlijk smaak kunt u kiezen uit een waaier aan kleuren. Niet elke gepolierde beton oprit hoeft muisgrijs te zijn.
  • De levensduur van een gepolierde beton oprit is veel hoger dan een gewone betonvloer doordat het polieren deze veel minder poreus maakt.
  • Een polybeton oprit oprit is zeer makkelijk in onderhoud.
  • Kiest u voor een beton oprit met een minimum aan voegen, dan is er weinig kans op mos- of groenafzetting.
  • Tegelmotieven naar keuze, ook combinaties mogelijk. Na het uitdrogen van uw polybeton oprit kunnen we de vloerplaat immers in elke gewenste tegelvorm zagen.
  • Een oprit in beton kan vrijwel overal  geplaatst worden. We doen voor u de nodige voorbereidingen om u een perfect vlakke betonvloer te garanderen. Ook het afbraakwerk van uw vorige oprit nemen we indien gewenst voor onze rekening. Inclusief afvoer van de te recycleren materialen.

Plaatsingsmogelijkheden betonnen oprit:

  • Eén geheel: Steeds vaker wordt een polybeton oprit in één ruk doorgetrokken naar het terras en de garagevloer.
  • Niveauverschillen en trappen: Door gebruik te maken van het juiste materiaal kunt u zeer mooi en duurzaam niveauverschillen en trappen verkrijgen met gepolierde beton.  Een gepolierde trap als overgang van uw oprit naar uw voordeur behoort tot de mogelijkheden. Ons advies: kies voor permanente bekisting met cortenstaal, inox of galvanisé.
  • Putdeksels: gietijzeren, aluminium of (beton) geïntegreerde deksels worden naadloos ingewerkt in uw oprit of garagevloer.
betonvloeren terras, betonvloeren
polybeton oprit

Wilt u uw oprit aanleggen in beton?

Houdt u van de natuurlijke en industriële look van beton? Een oprit in beton aanleggen kan bijna in elke residentiële omgeving. Van sober modern en rechtlijnig tot landelijk en speels.

Contacteer ons voor een offerte voor de aanleg van een oprit in beton inclusief begeleidend advies over hoe we uw oprit het beste aanpakken.

Onze werkwijze

① Alles begint bij een bezoek te plaatse.

② Iedere goede samenwerking start met een goed gesprek over uw wensen, interesses en de mogelijkheden qua budget.

③ Zo komen we tot een passende offerte die betaalbaar is & een meerwaarde betekent voor uw woning.

Wat doen we nog?

Woningen

Terrassen

Garages

Boenen of waxen

Heeft u vragen? Graag een offerte